Френският първенец Пари Сен Жермен постигна категоричен успех с 3:0 като домакин

...
Френският първенец Пари Сен Жермен постигна категоричен успех с 3:0 като домакин
Коментари Харесай

ПСЖ помете Милан, Дортмунд съсече Нюкасъл ​​

Френският първенец Пари Сен Жермен постигна безапелационен триумф с 3:0 като хазаин на Милан в дуела посред им от третия кръг на група F в Шампионската лига.

Суперзвездата Килиан Мбапе (32’), централният нападател Рандал Коло Муани (53’) и резервата Канг Ин Лий (89’) означиха попаденията за парижани, за които това беше историческа първа победа против " Дявола " на европейска сцена.

За ПСЖ това е втора поредна домакинска победа в групата, и то против противник, който нямаше загуба в предходните си пет гостувания на френски тимове.

От друга страна, миланският гранд можеше да загуби и с по-разгромен резултат, макар двете си сухи мрежи при нулевите ремита с Нюкасъл и Борусия (Дортмунд).

„ Росонерите “, които бяха без италианец в титулярния си състав, този път позволиха попадения във вратата си, само че още веднъж не съумяха самите те да отбележат най-малко един гол.

Така за първи път в клубната си история Милан записа пети следващ мач в евротурнирите без да вкара попадение, като тази отрицателна наклонност стартира още през предишния сезон в полуфиналните конфликти в ШЛ против градския противник Интер (0:2 и 0:1).

Нещо повече, няма нито един различен италиански отбор с сходна черна серия.

Борусия (Дортмунд) записа първа и извънредно значима победа в група " F " на Шампионската лига. Вестфалци ликуваха в гостуването си на " Сейнт Джеймсис Парк " от третия кръг, побеждавайки Нюкасъл с 1:0. Героят на мача бе Феликс Нмеча, който вкара единственото попадение за своя отбор в 45-ата минута. По този метод германците се върнаха в битката за челните места и много заплетоха обстановката в по този начин наречената " група на гибелта ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР